Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Partnereink

zsarnoczai.hu

zsarnoczai.hu

zsarnoczai.hu

szallasok.co.hu

szallasok.co.hu
zsarnoczai.hu


mlnet.hu

Gyulai Kulturális és Rendezvényszervező Nonprofit Kft.

Bagyinszki Galéria

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Még nem küldtek üzenetet

Kolbász könyvek

A Gyulai kolbász története -"újratöltve"
Az eredeti könyv teljesen átdolgozott és jelentősen kibővített kiadása 224 oldalon. Számtalan érdekességgel. Új fejezetekkel, receptekkel.
A Gyula régen és ma könyvsorozat új, 13. kötetét, a Gyulai kolbász története-újratöltve! című albumunkat megvásárolhatják a Gyulai Kolbászmúzeumban. (Gyula, Kétegyházi út 3/1, az Interspar áruház előtt)
Ára: 4490Ft
Valódi gyulai hentesáruk készítésének könyve
Újabb különlegességgel emlékezik a gyulai hentesipar születésének 150. évfordulójára a Gyulai Évszázadok Alapítvány: egy újabb könyvet adtak ki, amely ezúttal a helyi hústermékek készítéséről szól. A Valódi gyulai hentesáruk készítésének könyve címmel megjelent kiadványt február 9-én mutatták be a gyulai kolbászmúzeumban. Ennek a könyvnek az eredetije 1936-ban született meg Budapesten – árulta el Durkó Károly, majd elmondta, hogy a könyv a gyulai Dürer Nyomdában készült, és 64 oldalon tartalmaz hagyományos, korabeli recepteket. A kiadványban összesen 23 hentesáru receptjét gyűjtötték össze, többek között a gyulai kolbász, a szalonna, a hurka és a disznósajt elkészítésének rejtelmeibe is beavatják az olvasót. Mindezeken túl a készítési mód és a tárolási javaslat is szerepel a leírások között, és még a saját recepteknek is jutott hely a könyv lapjai között.
Ára: 1490Ft

Bannerek

Partner
Generálási idő: 0.01 másodperc
1,528,245 egyedi látogató