Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Partnereink

zsarnoczai.hu

zsarnoczai.hu

zsarnoczai.hu

szallasok.co.hu

szallasok.co.hu
zsarnoczai.hu


mlnet.hu

Gyulai Kulturális és Rendezvényszervező Nonprofit Kft.

Bagyinszki Galéria

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Még nem küldtek üzenetet

Elhunyt Uhrin Zoltán, a Csabai Kolbászklub elnöke

HírekHatvanöt éves korában hirtelen rosszullét miatt vesztette életét a köztiszteletben álló békéscsabai személyiség.
Megdöbbenéssel olvastam ezen sorokat, hiszen alig néhány napja még együtt beszélgettünk a jövőbeni közös programokról. Egy Őszinte, igaz barátot veszítettünk el személyében. Emlékedet örökre megőrizzük!
Gyulai Hentesek Hagyományőrző Egyesülete
Dinya Imre elnök

Különdíj a Krajcsó Pál emlékversenyen

A Krajcsó Pál-emlékversenyen a békéscsabai Kovács Mihály csapata nyert, Kovács Imre és az Orosházi Kolbászklub, illetve Gedó György és együttese előtt. Különdíjat érdemeltek ki a békéscsabai Szilágyi Sándorék, Krivik Andrásék, Hajduk Zoltán és a Gyulai Hentesek Hagyományőrző Egyesülete, illetve Szenti Zoltán és csapata.

Nagydíjas a "Címeres"

HírekAz Egyesület Tiszteletbeli Elnöke jelentős elismerésben részesült, amikor egyedüli Békés megyei cégként a gyulai Deka Union Kft. érdemelt ki Magyar Termék Nagydíjat idén, a Címeres kolbász-termékcsaládjáért.

III. Gyulai Kolbász- és Sódarmustra eredmények

Hírek
Az idei kolbász és füstölt áru versenyre érkezett 116 db kiváló termék közül kellett eldöntenie a zsűrinek az I. díjak sorsát és persze a sonkakirályi címet.


I. Gyulai Médiagyúrás

Különdíj a Nyugati Jelennek

Irházi János
Vasárnap, 2012. március 18., 16.25

A tévéből (is) népszerű Benke Laci bácsi, olimpiai bajnok mesterszakács és mestercukrász egy rém aranyos és kedves ember.

Mint a zsűri elnöke, apró tanácsokkal, szándékosan elengedett poénokkal segítette, támogatta a kolbászgyúrásban természetesen járatlan, hogy ne mondjam, pancser médiamunkásokat a Gyulai Hentesek Hagyományőrző Egyesülete által a III. Gyulai Kolbász- és Sódarmustra keretében szervezett I. Gyulai Médiagyúrás verseny résztvevőit.

Médiakolbász Gyuláról!

HírekAz idén harmadízben rendezik meg a Gyulai Kolbász-és Sódarmustrát, de először találkoznak a gyúróasztalok mellett a sajtó képviselői, hogy összemérjék: ki a legjobb a kolbászkészítésben.

Sódarra készülve

HírekHagyományos helyszínen a közel fél évszázados régi közvágóhíd, ma egyesület székházaként és a Gyulai kolbász történetét bemutató Húsipar történeti kiállításnak helyt adó épületében látta vendégül a sajtó képviselőit a Gyulai Hentesek Hagyományőrző Egyesülete.
Az esemény során Dinya Imre elnök és Hajdu József egyesületi tag adott tájékoztatást a következő témákban.

Balogh évforduló

HírekA Gyulai Hentesek Hagyományőrző Egyesülete rövid megemlékezést tartott a mester sírjánál.

Mézes Gyulai

HírekHalhattunk már mindenféle különleges kolbászról, halas, diós, burgonyásról is, azonban a mézes már tényleg igazi kuriózum.

Ditzingeni vásár

HírekEgyesületünk Gyula testvérvárosában, Ditzingenben járt.

Magyar Ízek Napja Székelyudvarhelyen

HírekA Gyulai Hentesek Hagyományőrző Egyesülete közreműködésével tartották meg Székelyudvarhelyen október 23.-án az I. Magyar Ízek Napja elnevezésű gasztronómiai eseményt.

Bannerek

Partner
Generálási idő: 0.01 másodperc
1,528,235 egyedi látogató