Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Partnereink

zsarnoczai.hu

zsarnoczai.hu

zsarnoczai.hu

szallasok.co.hu

szallasok.co.hu
zsarnoczai.hu


mlnet.hu

Gyulai Kulturális és Rendezvényszervező Nonprofit Kft.

Bagyinszki Galéria

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Még nem küldtek üzenetet

Gyulai Kolbász és Sódarmustra 2015

HírekTisztelt Látogatók, Sódarkedvelők, Partnereink!

Mint azt korábbi hírünkben már tudattuk Önökkel, most már egészen biztos, hogy egyesületünk 2015-ben nem rendezi meg a Gyulai Kolbász és Sódarmustra rendezvényét. Sajnos több olyan váratlan körülmény állt elő, amelyek ismeretében a rendezvény megszokott színvonalú lebonyolítása veszélybe került. Egyesületünk többféle módon próbálta megoldani a felmerült problémákat, többek között az önkormányzat közbenjárásával és segítségével. Tárgyalásokat folytattunk más rendezvényszervezőkkel is, de végül a helyzet megnyugtató rendezése miatt jutottunk arra az álláspontra, hogy az idei évben elmarad a fesztivál.

A fesztiválhoz kapcsolódó, az egyesület által évekkel ezelőtt elindított híres gyulai hentes dinasztiákról való megemlékezés sorozatunkat az idén is megtartjuk, valamint az idén is lesz kolbász és sonkaverseny az eredetileg tervezett időpontban március 21-én, az egyesületi székházban.

A 2016-os évben feltett szándékunk, hogy a Gyulai Kolbász és Sódarmustra az eredetileg is elindított szakmai alapokat megőrizve, de átgondolva, az eddigitől is színvonalasabb szakmai és szórakoztató programokkal valamint sok újdonsággal kiegészülve kerüljön megrendezésre a szokásos húsvét előtti időpontban. Ennek érdekében már tárgyalásokat kezdtünk a rendezvény megrendezéséről az Önkormányzattal, támogatóinkkal és partnereinkkel.
Az eseménnyel kapcsolatos történésekről folyamatosan tájékoztatni fogjuk a tisztelt érdeklődőket.

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték

Bannerek

Partner
Generálási idő: 0.01 másodperc
1,528,233 egyedi látogató